De spanning stijgt..

Gepubliceerd op 18 oktober 2017 om 19:12

Daar zijn we weer … de spanning stijgt, de zenuwen gieren door ons lijf, de to-do lijstjes zijn bijna allemaal afgestreept … het lijkt wel alsof we er klaar voor zijn!

En dat zijn we ook! Klaar om te gaan, klaar voor het avontuur, klaar voor de grote reis en klaar met het voorbereiden;) En dat is maar goed ook … want morgen (ja morgen!) gaan we al! Heerlijk aan de slag, eindelijk, na een jaar vol voorbereidingen, acties, to-dolijsten en nog veel meer!

We zijn de Here God enorm dankbaar dat Hij het allemaal zo enorm heeft gezegend. Dat het gelukt is om een mooi programma op te zetten, dat we het financiële bedrag bij elkaar hebben en dat alles zo goed is gegaan.

Daarnaast willen we ook jullie allemaal bedanken, teveel namen om op te noemen, maar wat hebben veel mensen met ons meegedacht, meegeorganiseerd, meegebeden en wat is er veel geld gedoneerd. Enorm bedankt .. het is heel gaaf om te ervaren dat zoveel mensen ons project een warm hart toedragen.

De thermometer is dan ook flink gestegen de afgelopen periode, neem snel een kijkje op de home pagina van onze site om het mega bedrag te zien dat is binnengekomen! Al het geld dat wij niet nodig hebben voor onze reis en voor het project komt ten goede aan de stichting van Emyland! We zijn enorm dankbaar dat het zo een enorm bedrag geworden is! En dan te bedenken dat er ook nog geld onderweg is van verschillende sponsoracties die al uitgevoerd zijn of er nog aan zitten te komen.

Vanmorgen mochten de jongens nog trakteren op school. Ze zien enorm uit naar onze reis maar het is natuurlijk ook heel erg spannend en ook best lastig om je vriendjes achter te laten. Dus trakteren leek ons allemaal een goed idee. Ze hebben getrakteerd op heerlijke stukken meloen ... want in Kenia gaan we daar ook op trakteren, aldus de jongens!

We willen jullie vragen met ons mee te danken voor alle zegeningen die we mochten ontvangen dmv gezondheid, mensen om ons heen, geld en nog veel meer! En vragen jullie gebed voor het project, dat het tot zegen van de kinderen mag Zijn en tot eer van God, dat onze gezondheid in Kenia goed zal blijven en we dat kunnen doen waarvoor we gekomen zijn!

 

Vriendelijk groet,

Henk, Rieneke, Jesse en Niek!

Reactie plaatsen

Reacties

Erika
7 jaar geleden

Heeeel veeel plezier!!!!!

Joeri
7 jaar geleden

Veel plezier jongens! Neem wel een souveniertje voor me mee ?

Patricia
7 jaar geleden

Lieve 4, we wensen jullie heeel veel plezier en geluk op jullie prachtig mooie uitdaging! Geniet ervan samen! Liefs van ons 4

Leendert Moerland
7 jaar geleden

Een gezegende tijd toegewenst Rieneke Henk Jesse Niek. Na jullie komen Lisette en oma Loes?

Elisabeth
7 jaar geleden

Wat heerlijk dat het nu zover is! Op naar het avontuur! We zijn benieuwd naar jullie verhalen. Veel zegen en een mooie tijd gewenst!

Marjan
7 jaar geleden

Heel veel zegen voor jullie gewenst!! We hopen dat jullie een goede tijd mogen hebben en tot zegen zullen zijn. Dan zullen jullie dat zelf ook mogen ontvangen! Liefs van de Kruijfjes

Geertje
7 jaar geleden

De Here zegene jullie en behoede jullie!
Ontvang Zijn zegen om het te delen met de kinderen daar! We zien uit naar jullie nieuws. Goede reis en GENIET!

Marlies en co
7 jaar geleden

Geniet ervan! Masker wat moois van voor de kids en voor jullie zelf!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb