Tickets geboekt, huisje gereserveerd en heel veel bellen!

Gepubliceerd op 11 april 2017 om 10:00

Daar zijn we weer … het is een tijdje stil geweest van onze kant. De griep heeft iedereen hier goed te pakken gehad en daarnaast werkt Rieneke haar rug ook niet echt mee! Gelukkig zijn de vooruitzichten goed. Toch hebben we niet stil gezeten, grote stappen zijn gezet en er is heel wat afgebeld ….

Het was dan misschien wel stil van onze kant maar we hebben zeker niet stil gezeten (gelegen in mijn geval;) Er zijn heel veel gesprekken met vrijwilligers gevoerd… Helaas loopt dat nog niet heel erg storm maar we zijn heel blij met de vrijwilligers die nu bij ons team horen. Een daarvan is Loes, de moeder van Rieneke. Zij zal vier weken komen, is al super enthousiast en erg druk bezig met materialen en geld verzamelen.  Daarnaast heeft Kristien zich ook aangemeld. Kristien is een mega enthousiaste studente die voor haar stage mee gaat werken aan ons project. Wij zijn heel blij dat wij haar als teamlid welkom mogen heten.

Ken je mensen waarvan je denkt … dit is echt wat voor hem/haar? Stuur  ze dan een linkje met onze site, of attendeer hen op onze vacature … daar help je ons enorm mee.

Zoals sommige van jullie misschien wel weten heeft Rieneke te kampen met ernstige rugklachten. Gelukkig is er nu een behandeling voorgesteld die er voor moet zorgen dat zij rond de zomervakantie weer klachten vrij zou moeten zijn. Dit gaat wel een intensief traject worden maar we zijn er zeer positief over.

Afgelopen weken hebben we ook ons sponsorgeld zien groeien. Hier zijn we enorm blij mee. Wat bijzonder om te zien dat je vrienden en familie achter je staan en zo mee willen helpen om ons naar Kenia te krijgen!

En dat geld was hard nodig want … jaja… de tickets zijn geboekt. Zoooo spannend maar we hebben het gedaan!! Daarnaast is de aanbetaling voor ons verblijf ook betaald dus dat is ook geregeld.  Wij zullen op donderdag 19 oktober vertrekken en op vrijdag 22 december komen we weer terug op Nederlandse bodem.

Daarnaast zijn we druk bezig met het organiseren van nieuwe acties. Een daarvan is speciaal voor pappa’s en hun kind(eren) dus houd de site goed in de gaten … misschien is deze actie wel iets voor jou!

De paasactie is echt super goed verlopen .. hij is nog niet helemaal afgerond dus we kunnen jullie helaas nog niet het totaal opgehaalde bedrag laten weten maar dat duurt niet lang meer! 

Checkt u ook de thermometer? Hij heeft een mooie sprong gemaakt!

Willen jullie met ons danken dat de voorbereidingen tot nu toe zo positief verlopen, dat we de tickets en het huisje al hebben mogen boeken en de eerste vrijwilligers zich hebben gemeld?

En willen jullie met ons bidden voor Rieneke haar gezondheid. Dat haar rug door de behandeling volledig mag herstellen, dat zich nog meer vrijwilligers zullen aanmelden en dat we de kracht en energie krijgen om met alle voorbereidingen bezig te zijn?

Dank jullie wel!

Liefs Henk, Rieneke, Jesse en Niek

Reactie plaatsen

Reacties

Loes moerland
7 jaar geleden

Lieve kinderen,

Super om jullie zo enthousiast bezig te zien. Heel blij dat ik 4 weken deel van jullie team mag uitmaken. Dankbaar dat papa dat ook aan alle kanten steunt! En bidden......dat blijven we doen! Hij is een Hoorder van de gebeden!
Lieve groet en dikke knuffel.

Maak jouw eigen website met JouwWeb