Spannend ....

Gepubliceerd op 8 juni 2017 om 10:53

Wat is het spannend, regelmatig voelen we de kriebels, het komt steeds dichterbij.....

Het komt steeds dichterbij ... nog 133 dagen en dan gaan we vanavond op het vliegtuig ... niet te bevatten aan de ene kant en aan de andere kant hebben we er enorm veel zin in en zien we er zo naar uit!

We zijn nog steeds druk, druk met het zoeken naar vrijwilligers (we hebben echt nog mensen nodig, dus als je nog iemand weet laat het ons dan weten), het organiseren en uitvoeren van acties en het voorbereiden van het programma...

Gelukkig hebben we ook een aantal vrijwilligers van wie het al zeker is dat ze zullen komen en daar zijn we enorm dankbaar voor. Toch zouden we heel graag zien dat er nog een aantal mensen zijn die zich aanmelden.  Het project gaat hoe dan ook door .. maar we willen de kinderen zo graag de tijd en aandacht geven die ze verdienen .. dus zoals ik al eerder schreef, ken je iemand die hier geknipt voor zou zijn, of heb je nog een plek waar je onze vacature zou kunnen delen (denk aan school, kerk, jeugdclub, vriendengroep etc) laat het ons dan weten dan zorgen wij ervoor dat je de vacature van ons ontvangt.

Verder zijn we durk bezig met het programma ... we hebben van verschillende mensen wat ideeen gekregen van methoden die we zouden kunnen gebruiken en daar zijn we nu mee aan het werk. Uitzoeken, kiezen en vooral kijken of het niet alleen ontzettend leuk is, maar of het ook in Kenia gebruikt kan worden.... erg leuk om te doen en heerlijk om hier helemaal in te duiken!

Morgen krijgen we bezoek van een van de vrijwilligers en met haar hoop ik ook nog naar het programma te gaan kijken of samen eens te brainstormen.

Daarnaast zijn we druk met het organiseren van een familie/vriendendag. We hopen jullie op deze dag allemaal te ontmoeten. Het belooft een hele gave dag te worden, met leuke activiteiten en op een unieke plek. We zijn heel blij met de mensen die ons helpen deze dag mogelijk te maken. Voor ons is het teveel om alles met zijn tweeen te moeten regelen en organiseren. De dag is bedoelt om jullie te informeren over wat we allemaal gaan doen in Kenia en natuurlijk ook om geld in te zamelen voor onze reis. Deze dag zal zeer waarschijnlijk gaan plaatsvinden op 15 juli 2017! Zetten jullie deze datum vast in de agenda? Meer info over hoe en waar volgt later! Maar het belooft een gaaf event te worden, op een unieke locatie, voor het hele gezin! 

De paaseieren actie is eindelijk helemaal afgerond... twee zakjes moeten nog uitgedeeld worden, maar he ... chocolade is altijd lekker;)

De actie heeft €1080 euro opgeleverd ... een bedrag waar we enorm blij mee zijn. Nogmaals willen we Limburgie Assendelft enorm bedanken voor hun bijdrage aan deze actie. En natuurlijk ook een bedankje richting alle mensen die een zakje paaseieren van ons gekocht hebben!

We zijn heel dankbaar dat we ook diverse keren mooie giften mochten ontvangen .. zo fijn! En zo bijzonder voor ons om te zien hoe 'men' achter onze reis, en wat we in Kenia willen gaan doen, staat!

Het totaal opgehaalde bedrag staat nu op ruim €4000,- euro. Een enorm bedrag en we zijn dankbaar voor elke euro die binnenkomt. We hopen zo door te gaan want er is nog wel een aardig bedrag nodig!

Met mijn rug gaat het langzaam beter .. ik word weer wat zelfstandiger en daar ben ik enorm blij mee.. daarnaast mag ik over 1,5 beginnen bij Heliomare (eindelijk) waardoor ik straks zonder rugklachten naar Kenia hoop te gaan ... wat zien we daar allemaal naar uit. 

We willen jullie als laatste, maar eigenlijk als belangrijkste vraag, nog vragen of jullie voor ons willen bidden en met ons willen meedanken. 

 

Wij willen, samen met jou, danken voor:

- De manier waarom wij ons gezegend en gedragen mochten voelen de afgelopen periode met het oog op Rieneke haar rug maar ook in alle voorbereidingen op de reis

- de vrijwilligers die zich aangemeld hebben

- alle mensen die om ons heen staan en ons werk ondersteunen door middel van gebed, hulp bij het organiseren van acties en de voorbereidingen van de reis en financiele giften. 

 

Wij willen, samen met jou, bidden voor:

- Dat onze reis en alle voorbereidingen gezegend mogen worden

- Dat het allemaal mag zijn tot Eer van Hem

- Dat er nog vrijwilligers zullen komen die mee willen naar Kenia

- Op een goede voorbereiding ook voor Jesse en Niek

- Een geslaagd revalidatietraject bij Heliomare voor Rieneke

 

Gods zegen en een vriendelijke groet,

Henk en Rieneke

Reactie plaatsen

Reacties

Emely
7 jaar geleden

En voor alle kindjes en personeel van Emy-land ❤️

Marlies en co
7 jaar geleden

Lieve zus en zwager

Gaaf komt nu wel erg dichtbij hè. .. geniet van en succes met alles voorbereidingen hopelijk komt wr nog een mooi aantal vrijwilligers bij. ..

Jullie zijn kanjers!

Liefs ons 4tjes

ADuendDagnuark
6 jaar geleden

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-ibuprofen/