Nieuwe ontwikkelingen ... lees met ons mee!

Gepubliceerd op 16 februari 2017 om 21:17

De datum voor de vakantie ligt vast, tickets boeken, reservering voor het huisje definitief maken, webshop, nieuw bedrag op de thermometer, nieuwe teamleden er is van alles gaande rondom het project!

Wauw wat gaat het snel, het is alweer januari! Nog maar 9 maanden en dan zitten we in Kenia. Maar in die tijd moet er nog wel heel veel gebeuren!

Afgelopen week is er contact geweest met Rianne van http://www.lef-lifestyle.com/. Zij helpt ons met het bedenken en uitwerken van sommige acties. Daar zijn we heel blij mee en worden we enthousiast van want wat heeft ze een leuke ideeen. Later horen jullie daar natuurlijk meer over! Een tipje van de sluier ... moeders en dochters er komt voor jullie een hele leuke activiteit aan!

Ondertussen hebben we gesprekken met mensen door het hele land die onze vacature op facebook voorbij zien komen. Echt ontzettend leuk, al die enthousiaste mensen. Maar het zijn er nog niet genoeg ... we zijn druk bezig met het samenstellen van een maillijst en dan wordt de vacature ook nog via de mail verspreid. Weet je mensen die wellicht intresse hebben, stuur de mail dan vooral door!

Voor het eerst zijn er een aantal producten geplaatst in de "webshop". Zelfgemaakte kaarten, mooie lijsten met teksten en er volgt later nog meer! Neem gerust een kijkje! Als je naar de webshop gaat kun je daar precies lezen hoe het in zijn werk gaat.  Lisette jij ook bedankt voor je bijdrage!

Voor de eerste keer hebben we de thermometer mogen aanpassen .. super! Wat mooi om te zien hoe mensen nu al meeleven! Daarnaast zijn de jongens er ook druk mee, Niek heeft koekjes gebakken en verkocht en samen hebben ze hun speelgoed uitgezocht en verkocht ... ze zijn enorm betrokken. Mooi om te zien hoe dit hele project zo ook hun project wordt. 

Afgelopen week hebben we de definitie data voor de zomervakantie in Kenia te horen gekregen. Daar zijn we enorm blij mee want dat betekent dat we tickets kunnen gaan boeken en de reservering van het huisje definitief kunnen gaan maken. Zoals het er nu naar uitziet gaat dit volgende week allemaal gebeuren. Spannend!! Als al deze data definitief zijn dan horen jullie dat natuurlijk direct!

We vinden het enorm leuk om jullie zo op de hoogte te kunnen houden! Houd de site goed in de gaten want er komen leuke acties aan!

En laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek!

Reactie plaatsen

Reacties

Marlies en co
7 jaar geleden

Gaaf zus en zwager! Geniet van alle voorbereidingen en succes met alle voorbereidingen! Jullie zijn kanjers!