Regelen, regelen, regelen .... denken, denken, denken!

Gepubliceerd op 31 januari 2017 om 21:30

Het gaat goed hier! We zijn lekker druk met allerlei Kenia dingen! Regelen, regelen, regelen…. Denken, denken, denken….

Wat is er in de afgelopen weken allemaal weer geregeld:

Wanneer gaan we weg en komen we terug?
Een optie op een huisje in Kenia!
De begroting is gemaakt
Contact met GGD over de vaccinaties
De eerste actie staat voor de deur… dat wordt smullen!
Vacature voor de vrijwilligers
Eerste gesprekken met vrijwilligers

Hallo allemaal,

 

 

Inmiddels is bekend wanneer de zomervakantie ongeveer is. Jaja zo gaat dat daar. Niets geen planning voor de komende jaren, gewoon per jaar bekijken wat handig uitkomt;) Niet handig voor ons maar goed, op deze manier kunnen we vast wennen aan hoe het er soms in Kenia aan toe gaat….

Doordat we dit nu ongeveer weten hebben we ook kunnen bekijken wanneer we van plan zijn te vertrekken  (week 44) en terug te komen (week 1). Hierdoor kunnen we nu iets gerichter gaan zoeken naar woonruimte en vliegreisaanbiedingen. Nu hebben we dus een optie op een huisje! Spannend hoor want zo wordt het steeds iets echter.

Afgelopen week hebben we ook de eerste begroting gemaakt. Dat was wel even slikken … we hadden een bedrag is ons hoofd en we dachten het hoog in geschat te hebben maar dat bedrag bleek helemaal niet zo belachelijk hoog. We wisten bijvoorbeeld niet dat vaccinaties ons alleen al zo’n €1.000,- zouden gaan kosten. Nu zijn hier ook wel weer wat mogelijkheden in te vinden waardoor het wat goedkoper wordt, maar het blijft veel geld!

Daarom zijn we van de week begonnen met het opzetten van de eerste actie!  40 kilo luxe paaseieren zijn besteld via www.facebook.com/www.limburgia.nl/?fref=ts.  Super dat we vrienden om ons heen hebben die ons met onze acties willen helpen op een manier die ook bij hen past!

Houd onze site dus in de gaten voor deze overheerlijke actie! We hebben jullie nodig om deze berg weg te eten…

Ondertussen zijn we ook nog druk geweest met het samenstellen van een vacature voor de vrijwilligers… zowel degenen die in Nederland mee willen helpen, als de mensen die mee willen gaan naar Kenia. Want zonder jou kunnen we het niet!

Komende week zul je de vacature op onze site en op facebook voorbij zien komen, je helpt ons enorm door deze te delen en er over te vertellen in je omgeving zodat we een enthousiast team kunnen samenstellen! En ben je zelf geïnteresseerd, laat het dan ook weten.

En waar we enorm blij mee zijn ... de eerste gesprekken met, eventuele, vrijwilligers zijn geweest! Super!

Wie helpt ons in Nederland en wie gaat er mee naar Kenia?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Lisette
7 jaar geleden

Leuk, leuk, leuk!! Goed bezig hoor! X

Henriette
7 jaar geleden

Wat zijn jullie geweldig goed bezig!! Veel zegen gewenst bij alle voorbereidingen. Zo jammer dat ik dit jaar al twee projecten heb anders was ik heel graag mee gegaan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb