Weer een nieuwe nieuwsflash .....

Gepubliceerd op 30 juli 2017 om 22:53

Jullie hebben er eventjes op moeten wachten maar hier is hij dan … een nieuwe nieuwsflash!

Er gebeurt veel hier in het Westzaanse … we zijn druk met het uitwerken van het programma .. allerlei regeldingen worden geregeld en ondertussen zijn er ook nog allerlei andere zaken die onze aandacht vragen.

Alweer ruim 2 weken geleden hadden we onze grote actie-dag op het terrein van de Westzaanse Zuivelboerderij! Wat was het gaaf!

In het totaal hebben we €1224,45 opgehaald! Wat een ontzettend bedrag …. Stiekem gehoopt maar niet gedacht;)

We zijn de Here God ontzettend dankbaar voor de geweldige dag... we voelen ons enorm gezegend. Ook dit bevestigt weer dat het goed is dat we ons zo inzetten voor het summerschool project in Kenia!

We willen iedereen die ons geholpen heeft enorm bedanken. Met extra aandacht voor Margreet en Erika die in de voorbereidingen ontzettend veel gedaan hebben maar ook vandaag om kwart voor negen al aanwezig waren en de hele dag voor ons in de weer zijn geweest. En Alice die in de voorbereidingen (en op veel andere punten wat betreft onze reis) heeft geholpen! Lieve meiden ontzettend bedankt... zonder jullie hadden we dit niet zo kunnen realiseren!

Daarnaast nog de mensen die vandaag de hele dag of een paar uurtjes hebben geholpen ... dank jullie wel!

En natuurlijk de Westzaanse Zuivelboerderij die hun erf, b&b huisje, het vakantiehuis en diverse andere materialen beschikbaar hebben gesteld. En andere mensen die op wat voor manier dan ook gesponsord hebben!

En last but not least alle bezoekers ... dank jullie wel! Super dat jullie geweest zijn en zo gul besteed hebben! En 't opruimen ging een stuk sneller nu zo veel mensen een handje mee hielpen!

De thermometer heeft dan ook een flinke sprong gemaakt. Naast het mooie bedrag van onze actiedag hebben we namelijk ook nog een mooie gift mogen ontvangen!

Heel bijzonder om te zien hoeveel mensen achter ons staan! Iedereen bedankt!

Vanaf nu nemen wij 3 weken vakantie! Even tot rust komen met elkaar, even alleen maar bezig zijn in het nu, genieten van de reveilweek en het kamperen om er dan daarna weer volop tegen aan te kunnen. Stiekem beginnen we al af te tellen … vandaag over 3 maanden zitten we er gewoon al ruim een week … spannend!

We zijn nog steeds opzoek naar vrijwilligers die met ons in Kenia komen ondersteunen … dus ken jij iemand voor wie dit een geweldige uitdaging zou zijn of ben jij zelf die persoon neem dan contact met ons op.

Financieel kunnen jullie ons natuurlijk ook nog steeds ondersteunen. Er is nog best een bedrag nodig … Dit kun je overmaken op

NL 58 INGB 0003758114 tav GG Talsma-Moerland ovv KENIA!

 

We willen iedereen vragen om voor ons te blijven bidden:

  • Voor alle voorbereidingen, de gezondheid van Rieneke, nieuwe vrijwilligers die met ons mee willen naar Kenia en natuurlijk voor de mensen en kinderen in Kenia
  • Danken voor de bevestiging die we steeds mogen krijgen, het geld wat nog steeds binnenkomt, de geweldige vrijwilligers die met ons mee gaan en de mensen die om ons heen staan in alle voorbereidingen.

 

Wij wensen iedereen een fijne, gezegende vakantie! 

Lieve groet,

Henk, Rieneke, Jesse en Niek

Reactie plaatsen

Reacties

Erika
7 jaar geleden

Wat was t een gave dag!!

Pas maar op, 3 maanden vliegen om. Geniet lekker van de vakantie lieve zus, zwager en neven!!????

Maak jouw eigen website met JouwWeb